olimpiada

СУ“ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ“ – НЕСЕБЪР ОТНОВО СЕ ПРЕДСТАВИ БЛЕСТЯЩО

За седма поредна година ученици от СУ „Любен Каравелов“ взеха участие в националната олимпиада по руски език,  провела се в столицата. Тимурс Ермаковс от 10.в клас се класира на 2-ро място в България и област Бургас, Дмитрий Трифонов от 11.в клас зае 5-то място в България и 3-то в област Бургас, Галина Сандина от 12.б клас зае 8-мо място в България и 6-то в област Бургас и най-младата участничка от 9.б клас Анастасия Мартинова – 9-то място в България.

Училището, чрез своите амбициозни и умни възпитаници,  се представи успешно и на областния кръг на олимпиадата по Икономика и география.

 

Във възрастовата група 8 – 9 клас ученикът Христос – Джордж Елиас Хенди постигна най-висок резултат и се класира на първо място в Бургаска област. Мария Николова от 11 клас е на първо място във възрастовата група 11-12 клас, а Дмитрий Трифонов от 11 клас е втори в същата възрастова група. Любознателни, търсещи предизвикателствата, отговорни, с подчертан интерес към географското познание, те активно участват в часовете по география и икономика.

Print Friendly

Автор: nessebarinfo.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *