Progressive Awards1315 (1) (Medium)(1)

Сладолед с бургаски вкус грабна приз за „Най-добър нов продукт“

 

Сладолед, носещ марка на бургаския производител на захарни изделия „Победа“ АД е един от големите победители в петото издание на PROGRESSIVE AWARDS – наградите, отличаващи най-добрите продукти, производители, търговци и проекти в бързооборотния сектор у нас. Тази година призът за „Най-добър нов продукт“ в категория „Храни“ е за сладолед „Черноморец“.

В първия етап на наградите, експертно жури селектира продуктите финалисти, оценявайки тяхното пазарно представяне по различни маркетингови и търговски критерии. При последвалото гласуване от широк кръг мениджъри, представители на бизнеса с бързооборотни стоки, продуктът се открои като категоричен фаворит сред номинираните в категорията. Високо оценени бяха критериите иновативност в категорията, концепцията и технологията на продукта, разпространението му в търговската мрежа и направените инвестиции за неговото налагане на пазара.

Сладолед „Черноморец“ е съвместен проект на „Победа“ АД и „Юниливър Айс Крийм България“ ЕООД. Двете компании разработват заедно рецептата на продукта. Едноличното търговско дружество произвежда, налага и продава сладоледа под търговската марка „Черноморец“, собственост на бургаския производител на захарни изделия.

Престижната статуетката бе връчена по време на официалната церемония в столицата на Николай Бекяров – управител на сладоледената компания.

Това е признание за целия ни екип. Нашият постоянен стремеж е да предлагаме на нашите сънародници вкусни, неустоими изкушения с марки, които всички българи обичат – български марки с традиции. Благодарим на нашите партньори от „Победа“ АД, че повярваха в идеята и заедно успяхме да надградим сладоледената категория, така че любителите на сладолед вече да имат възможност да се наслаждават на уникалния вкус „Черноморец“, коментира Бекяров и покани на сцената Росица Драганова – продуктов мениджър в бургаската компания.

„Това е поредно отличие за бранд „Черноморец“ и доказателство, че невероятният „Черноморец вкус“, комбинация от какао, фъстъци и портокалови корички, е любим за българите и пренасянето на този вкус от една продуктова категория в друга е успешна стратегия за нашата компания. Благодарим на партньорите ни за чудесното сътрудничество помежду ни в създаването на този проект и лансирането му на пазара.“, коментира Драганова.

Поради огромния успех на сладолед „Черноморец“, през сезон 2023 стартира и нов продукт под същия бранд – сладоледен сандвич.

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *