768x432жжеижеижеи

Полицията регистрира произшествия в община Несебър

На 04.08.т.г. около 17.00 ч. в района на хотел «Аква» в Слънчев бряг служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка л.а. «Ауди А 4», със софийска регистрация, управляван от 36 годишен мъж от Русе. Служителите му обяснили, че ще бъде тестван за употреба на наркотични вещества и техните аналози  с техническо средство, при което водачът категорично отказал. При извършената проверка е намерен и иззет свитък със суха зелена тревна маса / марихуана/ с общо тегло 13 грама. Водачът е задържан със заповед за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

=====================

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Несебър по отношение кражбата на мобилен телефон, зарядно за телефон, два комплекта сребърни обеци, машинка за постригване, бельо, тениски и сумата от 250 лв., осъществен ана 29.07.т.г. от хотелска стая в Слънчев бряг, е задържан извършителя на деянието – това е : 26 годишен криминално проявен мъж от Ямбол, който направил пълни самопризнания и върнал част от откраднатите вещи. Ямболията е привлечен в качеството на обвнияем и задържан с прокурорско постановление за срок до 72 часа. Работата по случая продължава.

==============================

На 05.08.т.г. около 04.00 ч. срещу х-л «Посейдон» в Слънчев бряг служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка лек автомобил «Ауди Q 7», с пловдивска регистрация, управляван от 29 годишен мъж от Пловдив, като установили, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,75 промила. Водачът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

================================

На 02.08.т.г. около 15.00 ч. на ул. «Иван Райков» до дом №1 в Обзор, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира с индивидуално електрическо превозно средство «Ксиоми», без регистрационна табела, 20 годишен мъж от варненското село Езерово, който с фрактура на лявата ръка, е настанен за лечение в УМБАЛ – Варна.

==============================================

На 06.08.т.г. около 22.55 ч. на несебърската улица «Първа», пред хотел «Сънрайз» / в условията на прав пътен участък/, неизвестно към момента МПС, движещо се в посока от Свети влас към Стария Несебър, отнема предимството и блъска пресичащата по пешеходна пътека 67 годишна айтозлийка, която с общи наранявания, е прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение, без опасност за живота. След допускане на пътния инцидент неизвестното МПС напуска местопроизшествието и се издирва от служителите на Районно управление – Несебър.

====================================

На 05.08.т.г. около 17.00 ч. в Районно управление – Несебър е получено за инцидент в ливада в близост до с. Гюльовца, общ. Несебър, при който косачката на трактор, с бургаска регистрация, управляван от 67 годишен мъж от с. Тънково, ударила камък и от получената искра се запалила окосената трева. От пожара изцяло изгоряла растителността на ливадата, а е обгорял трактора със закачена на него косачка за трева.

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *