Burgas18_06_2023

Младежи от четири области се включиха в семинар на БСП в Бургас

Приключи семинарът – обучение „БСП в местната власт – младите на ход“, който проведоха в Бургас представители на Българската социалистическа партия по идея на младежката структура на социалистите в морския град. Организатори на форума бяха народният представител от Коалиция „БСП за България“ инж. Петър Кънев, областният председател на БСП – Бургас Стойко Танков и общинският лидер Живко Господинов. В обучението активно участие взеха млади социалисти от четири области – Бургас, Ямбол, Сливен и Стара Загора.

В събитието участваха зам.-председателят на Народното събрание и на БСП Кристиан Вигенин, Атанас Зафиров – зам. председател на БСП, народните представители от „БСП за България“ Иван Иванов и Деян Дечев, кметът на Община Созопол Тихомир Янакиев, Светла Стоянова – зам. кмет на Община Тунджа и проф. Иван Върляков – изпълнителен директор на РАО „Тракия“.

Сред дискутираните теми бяха „Лявата политика в местната власт“, „Местното самоуправление – органи и функции“, „Бюджет и финанси на общините“, „Европейски средства за общините“. Засегнати бяха и въпроси, свързани с провеждането на предизборна кампания.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *