DSC_9927

инж.Петър Кънев ще води отново листата на БСП във 20-ри МИР-Бургас

4-то заседание на 22- рата конференция на Общинската организация на БСП в Бургас се проведе в сряда. Форумът беше открит от общинския председател на социалистите в морския град Живко Господинов.

Водачът на листата на „БСП за България“ инж. Петър Кънев запозна присъстващите с акценти в отчета за дейността на парламентарната група на коалицията в 47- ото Народно събрание.

Областният председател Стойко Танков направи анализ на изминалия период, в който той заемаше длъжността областен управите на Бургаска област. За своята работа като парламентарен секретар в Министерство на земеделието говори Тодор Байчев.

Делегатите в конференцията гласуваха издигането на кандидатурите на 15 кандидати за народни представители, чийто имена са предложени от членове на общинската организация. Седем от тях членуват в бургаската партийна организация и осем се членове на структури от страната.

DSC_9933Това са Александър Симов, Анелия Вичева, Атанас Мерджанов, Дора Янкова, Йордан Георгиев, Катя Келфска, Корнелия Нинова, Мария Пахова, Паруш Парушева, Петър Кънев, Румен Гечев, Станимир Баев, Стойко Танков, Стоян Стоянов и Тодор Байчев.

Делегатите подкрепиха решението на Националния съвет на БСП за издигане на инж. Петър Кънев за водач на листата във 2-ри МИР – Бургас.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *