image(1)

Вижте какво споделят служителите на „Жанет“ за Иван Дашев (видео)

 

През целия предизборен месец десетки жители на община Несебър разказаха защо искат новият кмет да се казва Иван Дашев. Учители, родители, спортисти, ловджии и представители на най-различни общности застанаха с лицето си и споделиха впечатления за Дашев. Някои от тях го познават от дете, тъй като той е отраснал и развивал бизнес именно тук – в Несебър.

Днес за него разказват негови служители, които от години работят са семейната компания „Жанет“. Успешният бранд развива мрежа от хипермаркети и супермаркети в различни градове, като първият гранд маркет е емблематичен на Несебър.

За местните хора не е тайна, че текучество от кадри в „Жанет“ почти няма. Десетки са служителите, които от години работят в компанията, израстват в йерархията и заедно с Иван Дашев развиват уникалната формула на бранда.

Дашев влиза за първи път в надпреварата за местна власт. Той е кандидат на Български съюз за директна демокрация (БСДД), с номер 5 в бюлетината.

Вижте какво разказаха за него двама от служителите на компанията.

 „Иван Дашев ще направи най-доброто за Несебър и района“, споделя Роси Иванова, която от 17 години е част от бизнес семейството на „Жанет“

„Най-силните качества на Иван Дашев са точност и отговорност“, казва Роман Исаев, който от 12 години работи за семейната компания

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *