457c5c05920

ПРАЗНУВАНЕТО НА ВСЕКИ РОЖДЕН ДЕН Е ДОБЪР ПОВОД ЗА РАЗМИСЪЛ

 145129847148275

“ГОСПОДИ, НАУЧИ НИ ТЪЙ ДА БРОИМ ДНИТЕ СИ,

ЧЕ ДА ПРИДОБИЕМ МЪДРО СЪРЦЕ” !

/ Пс. 89:12 /

 

До г-н Максим МОМЧИЛОВ

Главен Редактор

на вестник ”Слънчев Бряг Прес”

Град Несебър

 

 

УВАЖАЕМИ Г-Н  МОМЧИЛОВ,

 

ПРАЗНУВАНЕТО НА ВСЕКИ РОЖДЕН ДЕН Е ДОБЪР ПОВОД ЗА РАЗМИСЪЛ, РАВНОСМЕТКА И ОЦЕНКА. МИНАЛОТО Е ДОБЪР СЪВЕТНИК, ЗАЩОТО НИ УМЪДРЯВА. НАСТОЯЩЕТО Е ЯСЕН ОРИЕНТИР, ПОНЕЖЕ НИ ПОУЧАВА. БЪДЕЩЕТО Е НЕИЗВЕСТНИЯТ СЪДНИК И ИЗИСКВА ОТ НАС ДА БЪДЕМ ВНИМАТЕЛНИ, РАЗСЪДЛИВИ И ДАЛНОВИДНИ. И ДНЕС И ВСЯКОГА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО АПОСТОЛСКОТО ПОРЪЧЕНИЕ: ”ИМАШ ЛИ СЛУЖБА, ПРЕБЪДВАЙ В СЛУЖБАТА. ПРЕДСТОЯТЕЛ ЛИ СИ – ПРЕДСТОЯВАЙ С УСЪРДИЕ…” /РИМ 12:7-8/

 

ВСЕКИ ДЕН Е БОЖИЙ ДАР. ВСЕКИ ЧАС Е БОЖИЯ МИЛОСТ. ВСЯКА МИНУТА Е БОЖИЕ СНИЗХОЖДЕНИЕ. ЗА ТОВА С ЕДНО СЪРЦЕ И ЕДНА ДУША ДА ПРОСЛАВИМ БОГА НА ЛЮБОВТА И СМИРЕНО ДА СЕ ПОКЛОНИМ ПРЕД БОЖЕСТВЕНИЯ ПРОМИСЪЛ.

ВСЕСЪРДЕЧНИ ЧЕСТИТКИ И ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПОРЕДНИЯТ ВИ РОЖДЕН ДЕН! ГОСПОД БОГ ИИСУС ХРИСТОС ДА ВИ ОСЕНИ С ДУХОВНА БЛАГОДАТ И ОБДАРИ С ДУШЕВНО И ТЕЛЕСНО ЗДРАВЕ. ДА БДИ НАД ВАС И БЛАГОДАТНО ДА ВИ ПОДПОМАГА В ЖИТЕЙСКИ ЗАТРУДНЕНИЯ И ДУШЕВНИ ИЗПИТАНИЯ. ДА ВИ ДАРУВА ЗДРАВЕ, СИЛА И ТЪРПЕНИЕ В ОТГОВОРНОТО ВИ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО СЛУЖЕНИЕ. НАЙ-ТЕЖКАТА БОРБА Е МЕЖДУ ИСТИНАТА И ЛЪЖАТА. НАЙ-ЖЕСТОКАТА БРАН Е МЕЖДУ СВЕТЛИНАТА И ТЪМНИНАТА. ТРУДНА И СЛОЖНА ЗАДАЧА. НО ВСЕКИ НА СВОЕТО РАБОТНО МЯСТО ТРЯБВА ДА ВЪРШИ СЪВЕСТНО РАБОТАТА СИ. ГОДИНИ НАРЕД, СПОРЕД СИЛИТЕ СИ, СТЕ СЕ ТРУДИЛИ И СЕ ТРУДИТЕ НЕУМОРНО СЪС СЛОВО И ПЕРО ДА ПОДНАСЯТЕ НОВИНИ И ИНФОРМАЦИЯ ТАКИВА, КАКВИТО СА,  НА МНОГОБРОЙНИТЕ ЧИТАТЕЛИ НА ВАШИЯ ВЕСТНИК. ПОРАДИ КОЕТО В. ”СЛЪНЧЕВ БРЯГ ПРЕС” И ВИЕ ЛИЧНО КАТО ДОСТОЕН ЖУРНАЛИСТ ПОЛУЧАВАТЕ ОТЛИЧИЯ И НАГРАДИ ОТ СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.

 

БЪДЕТЕ ЖИЗНЕН И ТЪРПЕЛИВ, МЪДЪР И ЧОВЕКОЛЮБИВ, ВЗИСКАТЕЛЕН И СНИЗХОДИТЕЛЕН И БОГ НА МИРА И ЛЮБОВТА И ВАС ЩЕ ОХРАНЯВА И СПАСЯВА!

ГОЛЯМА СИЛА ИМА ИСТИНАТА. ТЯ ПОБЕЖДАВА ВСЯКОГА, ЗАЩОТО Е НЕБЕСНА И ЗЕМНИТЕ БОРБИ СА НЕСПОСОБНИ ДА Я ПОДЧИНЯТ. БЪДЕТЕ ВИНАГИ С ИСТИНАТА, ВЯРАТА И ЛЮБОВТА И БОГ НЕВИДИМО ЗА ТЕЛЕСНИТЕ ОЧИ ЩЕ ВИ ОСЕНЯВА И БЛАГОСЛАВЯ!

БОГ НА СИЛИТЕ ДА ВИ ДАРУВА ЗДРАВЕ! БОГ НА ЛЮБОВТА ДА ВИ ДАРУВА ТЪРПЕНИЕ! БОГ НА МИРА ДА ВИ ДАРУВА СПОКОЙСТВИЕ!

 

В ДЕНЯ НА ВАШИЯ РОЖДЕН ДЕН ВСЕГЛАСНО И ВСЕСЪРДЕЧНО ПЕЕМ:

НА МНОГАЯ, МИРНАЯ, БЛАГАЯ И СПАСИТЕЛНАЯ ЛЕТА !!!

 

                                                                                                         С искрено уважение и обич:

 

Град Свети Влас                                                                                             Ангел  АНГЕЛОВ –             11 май  2017                                                                                                  православен богослов

…………………………………………………………………………………………….

Бел.ред.:Екипът на „Несебър нюз“ се присъединява към благопожеланията за най-авторитетния автор на сайта ,за поредния му щастлив рожден ден !Максим Момчилов е не само  уважаван авторитет на община Несебър ,но и гордост за националната журналистика и публицистика !

Бъди все така продуктивен,жизнен,аналитичен,усмихнат и обичан,приятелю !

 

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *