alio6a-pametnik.jpghnhnh

Нешка Робева пуска още билети за „Мистерията Еньовден” в Бургас за 20 август

Нешка Робева пуска  още билети за  „Мистерията Еньовден” в Бургас Още 150 билета за най-новия спектакъл на Нешка Робева, който любителите на красивия танц ще видят на 20 август в Летния театър, са пуснати в продажба. Организаторите са решили да сложат допълнителни столове, тъй като интересът към представлението, което е сравнимо с едни от най-големите, създавани някога,  е огромен.

Нека да припомним, че талантливите танцьори  на Нешка Робева са поканени да закрият един от най-големите международни форуми за изкуство в Русия с „Мистерия Еньовден”.Те ще имат две представления, на 16 и 17 септември, по време на Фестивала за славянско изкуство“Золотой Витяз“, който ще се проведе в гр.Ставропол, Русия.

Поканата към артистите от „Нешанъл Арт” е получена лично от министъра на културата на Ставрополска област, Русия, и президента на Международния форум за славянско изкуство „Золотой Витяз“ Николай Бурляев. Както българската, така  и руската публика ще може да се наслади на виртуозните изпълнения на танцьорите от трупата. На сцената ще се изявят Деси Добрева, народната певица Валерия Момчилова – Мона и бургаската Танцова формация „Петлите“.

…………………………………………………………………………………………

Спектакълът на Нешка Робева „Мистерията Еньовден“, който ще гостува на 20 август в летения театър на гр.Бургасе поканен да закрие един от най-големите международни форуми за изкуство в Русия.

 С две представления, на 16 и 17 септември артистите от трупата на Нешка Робева ще закрият фестивала за славянско изкуство“Золотой Витяз“, който ще се проведе в гр.Ставропол, Русия. Поканата към артистите от Нешанъл Арт е получена лично от министъра на културата на Ставрополска Област, Русия и президента на международния форум за славянско изкуство „Золотой Витяз“ Николай Бурляев.

И българската и руската публика ще могат да се насладят на виртуозните изпълнения на танцьорите от трупата , както и на ангелогласните певици Деси Добрева и Валерия Момчилова – Мона.

Преди спектакълът на Нешка Робева „Мистерията Еньовден“, да се играе на международни форуми за изкуство в Русия бургаската публика ще има удоволствието да види нейния спектакъл, чиято премиера на морска сцена е на 20-и август в Летния театър в Бургас. На сцената ще се изяви Деси Добрева, народната певица Валерия Момчилова – Мона. и Бургаската ТФ „Петлите“, Билети може да си закупите на касата до часовника.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *