vfdfdfgbdf

Корнелия Нинова посети конференция на БСП Карнобат

След Несебър и Айтос тново предложиха Петър Кънев за кандидат-вицепрезидент

 

На 22.07.2016г се проведе конференция на БСП в град Карнобат, за номинации за президент и вицепрезидент. На събитието присъстваха  75 делегати и 38 гости сред които беше и председателят на НС на БСП – Корнелия Нинова. Номинирани за президент бяха Корнелия Нинова, Мая Манолова, Илияна Йотова, Янаки Стоилов и Костадин Паскалев,  а за вицепрезидент Петър Кънев, Андрей Пантев и Атанас Мерджанов.

Към Нинова бяха отправени много въпроси, но този който вълнуваше най-много присъстващите, беше за обединението в ляво и единната кандидатура. Тя категорично отрече, че е възможно кандидатите на левицата да са Г.Първанов и И.Калфин.

След конференцията част от присъстващите си направиха снимка с председателят на партията. По същото време се провеждаше и фолклорен фестивал в града.  Нинова се разходи сред хората, които я спираха за поздрав и изказваха своята подкрепа за нея.

……………………………………………………………………….

На 23.07.2016г. се проведе второто заседание на 21-та Конференция на БСП – Бургас. Гостува Народния представител и организационен секретар  на БСП др. Кирил Добрев.

На заседанието бяха обсъдени резултатите от вътрешнопартийното допитване, както и готовността на партийната организация за участие в изборите за президент и вицепрезидент.

За президент бяха номинирани Костадин Паскалев, Корнелия Нинова, Мая Манолова, Илияна Йотова и др;  за вицепрезидент бяха номинирани Андрей Пантев, Петър Кънев, Атанас Мерджанов. 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *