full screen background image
29313947_1689901421075699_7110554225246994432_n

Николай Тишев проведе среща с директора на най-старото училище в Айтос

Народният представител обеща съдействие за проекти, свързани със спортната база и инфраструктурата на учебното заведение

Народният представител от ПГ на „БСП за България“ Николай Тишев посети най-старото айтоско училище – СУ  „Хр. Ботев“. На срещата с директора Пенка Кирязова Тишев прояви интерес относно образователния процес в училището, материалната база и проектите, по които се работи.

Междувременно той се запозна накратко с дългогодишната история на учебното заведение и с празничния календар, свързан със 150-годишния юбилей.

Народният представител обеща съдействие за проекти, свързани със спортната база и инфраструктурата на училището. Той заяви, че в неговото семейство образованието винаги е било на пиедестал и обучението и възпитанието са му присърце, макар да не са негово професионално поприще.

 Кирязова благодари за проявеното внимание от страна на депутата и изрази надежда, че щом българските законодатели ратуват за просветата, проблемите ще намаляват, а мечтите за качествено образование ще се реализират.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *