3_11_2021_2 (1)

Станимир Баев, БСП: Срещите ни с граждани дават представа за проблемите на всеки един регион

 

Кандидатите за народни представители на коалиция „БСП за България“ Станимир Баев, Таня Иванова и Паруш Парушев посетиха „Меден рудник“ и се срещнаха с жители на бургаския комплекс. Те бяха придружени от общинския лидер на социалистите в Бургас и общински съветник от БСП Живко Господинов.

Вторият в листата – Станимир Баев запозна присъстващите с акценти от предизборната платформа на коалицията и с мерките, които БСП ще предприеме веднага след изборите, за да бъде постигнат бърз ефект върху икономиката и жизнения стандарт на хората.

„Последните три седмици посетихме доста населени места в областта. Най-важните въпроси, които бяха поставени за разискване са свързани с кризата – политическа и икономическа. Коментирахме и темите за здравеопазване, но срещите ни дават представа за специфични проблеми, важни за определени райони“, сподели кандидатът за народен представител.

Таня Иванова и Паруш Парушев също разказаха накратко за своите впечатлени от протичащата предизборна кампания и изразиха желание за диалог не само във времето преди избори, а и след това.

Присъстващите на срещата коментираха важни за най-големия жилищен комплекс проблеми и дадоха предложение за това как те могат да бъдат разрешени. Те изискаха от бъдещите депутати да поемат конкретни ангажименти към тях. Кандидатите за народни представители от своя страна декларираха, че в бъдеще народните избраници ще се срещат редовно с хората, за да изслушват текущите задачи, които биха могли да им се поставят.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *