Gechev_21.03(1)

Проф. Гечев: БСП сме единствената партия, която не поддаде и не влезе в съюз с мафията

 

Промяна ще има, защото българският народ много добре вижда кой го измами, как го измами и защо го измами. Изходът са избори 2 в 1, посочи социалистът

„Разпадът на сглобката е факт. Всичко, което от БСП сме говорили до момента, за съжаление, се сбъдва“.

Това заяви EURONEWS тази сутрин народният представител от „БСП за България проф. Румен Гечев като обрисува актуалната ситуация така:

„Разиграва се постановката „Многострадална Геновева“, която вече има продължение от Дивия запад. Там има двама каубои, които стоят един срещу друг и въпросът е кой ще стреля пръв. Вече имаме два изстрела,  единият изпревари, след това беше вторият. Остава да видим какви ще бъдат резултатите от престрелката. И какво ще предприеме решаващият трети коубой, който ги наблюдава – ДПС.  Голямата трагедия обаче е, че жертва на престрелката не са двамата каубои, а българския народ“, заяви проф. Гечев.

На въпросът какво предстои пред страната народният представител от БСП отговори: „Аз съм човек на науката и здравата логика. Но, за мен е непосилно да прогнозирам какво ще се случи поради простата причина, че поведението на тези хора е нелогично, то по същество е антибългарско, егоистично и е очевидно, че тази агония трябва да се прекрати“, заяви проф. Гечев и се обърна към репортера ERONEWS:

„Питам се, вашите колеги от телевизиите и Европа как ще преведат и обяснят ситуацията в България, защото тя не подлежи на обяснение и на разбиране от нашите партньори в ЕС и виновни за това са от сглобката – тях не ги интересува нито България, нито евроатлантизма. Това, което ги интересува е да прикриват престъпения и да излязат сухи от водата, и да си осигурят разделението на плячката“, заяви социалистът.

Проф. Гечев беше категоричен за повтарящото се като мантра твърдение, че няма нужда от избори: „Не приемам като български гражданин някой да ми внушава има ли или няма смисъл от избори. По тази логика дайте да видим резултатите от социологическите агенции и никъде по света да не правим избори“.

„Промяна ще има, тъй като българският народ много добре вижда кой го измами, как го измами, защо го измами и политическите измамници ще бъдат наказани. Не може да се каже – всички са маскари. В парламента има партии като БСП – ние сме партията, която не поддаде и не влезе в съюз със измамниците. Ние сме последователни и ясни пред избирателите и аз съм сигурен, че те ще го оценят. Нашата позиция – категорично отиваме на избори“, заключи проф. Гечев.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *