92712dad818b1e12cd18bdd67eafe888

Димитър Бойчев:Бургаските народни представители от ГЕРБ изпълнихме всичките си обещания

След като вчера собственикът на УМБАЛ „Дева Мария“ Семир Абумелих призова кандидат-депутатите да влязат като доброволци в ковид отделението на болницата, днес той показа и първия, който откликна на поканата му,съобщи сайтът  https://www.flagman.bg/

 

2743Димитър Бойчев  е роден на 28 април 1965 г. в гр. Поморие.Завършва висшето си образование в гр. Пловдив, специалност „Стопанско управление“. Притежава следдипломна квалификация в Университет за национално и световно стопанство – гр. София „Разработване и управление на европейски проекти“. По професия е мениджър, работил е в сферата на търговията, транспорта, туризма и недвижимите имоти.

През 2007 г. по време на местните избори Димитър Бойчев е втори в листата за общински съветници в община Несебър, където живее и до настоящия момент. При парламентарните избори през 2009 г. е избран за народен представител от ПП ГЕРБ от 2 МИР-Бургас. (с политическа сила: ГЕРБ .

На 30.06. 2010 г. е избран с решение на Изпълнителна комисия на ПП ГЕРБ за областен председател на ГЕРБ-Бургас и заема тази длъжност до настоящия момент.

Бойчев е един от най-активните народни представители и в сегашното 44 Народно събрание е отново е кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ във 2-МИР Бургас.

 

По време на  предизборна кампания с него разговаря представител на „Несебър нюз”:

 

Димитър Бойчев-кандидат за народен представител в 45-то Народно събрани от ПП ГЕРБ:Бургаските народни представители от ГЕРБ изпълнихме всичките си обещания

 

Народните  представители от бургаската група на ПП ГЕРБ наскоро направихме отчет за работата ни в 44-то Народно събрание.Може да се  види и да прочете в сайта на Народното събрание какво всеки от нас е направил-предложения за законопроекти,участия в постоянни комисии,питания и др.

 

Освен отстояването на националните приоритети на партия ГЕРБ,групата ни работеше и за важни проблеми на Бургаска област и нейните общини.Както централното ни ръководство,така и ние не сме делили общините на наши и други,а сме помагали на всички,които проявяваха инициатива,търсеха ни и се възползваха от националните и европейски програми за финансиране.

 

Еднопосочният път Бургас-Слънчев бряг е  проект от 40 години.Щастлив съм ,че той е факт,беше моя мечта,за която положих много усилия.Сега пътувам от Бургас до Несебър,където живея за 30 минути.Трагедия беше задръстването,което ставаше по него преди.Затрудненото движение пречеше и и за развитието на туризма в района на  Слънчев бряг.

 

През последните години Бургас се разви и като университетски град.Открити бяха филиали на университети-на Художествената академия ,на Медицинския университет.Така необходимите ни медицински кадри ще се подготвят в Бургас.

 

Ще продължим да разкриваме филиали на висши учебни заведения,защото към тях има интерес не само от Бургаска област,а и от цялата страна.Развитието на висшето образование ще доведе и нови инвеститори в региона,защото тук те ще разполагат с подготвени кадри.

 

Ще работим за икономическото развитие на Бургаска област не самоцелно ,а според нуждите на инвеститорите.Налице е сериозно предизвикателство за следващите години –кадрите за туризма,които и не достигат ,а и трябва да са по-добре подготвени за растящите изисквания на гостите от страната и чужбина.

………………………………………………………..

След като вчера собственикът на УМБАЛ „Дева Мария“ Семир Абумелих призова кандидат-депутатите да влязат като доброволци в ковид отделението на болницата, днес той показа и първия, който откликна на поканата му,съобщи сайтът  https://www.flagman.bg/

Собственикът на УМБАЛ „Дева Мария“ с призив към кандидат-депутатите: Станете доброволци в ковид отделението!

Димитър Бойчев от ГЕРБ влезе този следобед в здравното заведение, за да се запознае с цялостното му функциониране. В защитно облекло, предприел всички мерки, Бойчев посети триажния център, запозна се с лекарите и медицински сестри, които от месеци са на първа линия, вдъхна кураж и на част от пациентите.

Възложена му бе и задача – да дезинфекцира сектора за лечение на болни от коронавирус.

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *