3 (38)

Бели гълъба полетяха в небето над Бургас при закриване на кампанията на „БСП за България“

 

Водачът на листат на „БСП за България“ инж. Петър Кънев, кандидатите за народни представители от листата на коалицията за 2-ри МИР- Бургас, членове и симпатизанти на БСП от морския град и от областта, закриха своята предизборна кампания със символичен жест. Те пуснаха заедно тридесет и три бели гълъба в небето над Бургас. 33 е и номерът на бюлетината на социалистите на предстоящите избори.

„Нашето послание е знаково и символично и има две идеи. Първата е – гласувайте с бюлетина номер 33, а втората е, че БСП, която се държи изключително колегиално и балансирано, е готова да подаде ръка към всички онези, които могат да помогнат за съставяне на правителство. За да се успокои най-накрая обстановката и да спре боричкането поне за известно време, защото ни очакват тежки зимни месеци“ , каза водачът на листата инж. Петър Кънев.

12_11_2021_14 (1)Станимир Баев, който е втори листата, заяви от своя страна, че очакванията му за изборите са положителни и прогнозата му е за един добър резултат за БСП.

„Надявам се, че следващия Парламент ще внесе едно спокойствие в обществото, така че да излезем от кризата, пред която сме изправени“, беше категоричен той.

„Продължаваме борбата си. Считам, че екипът на БСП ще направи консултации, така че здравната и икономическата кризи да бъдат спрени чрез създаване на стабилно правителство“, заяви от своя страна Йордан Петков, който заема четвърта позиция в листата на социалистите.

Христина Славова, пета в листата, отправи призив към младите хора да излязат да гласуват и да подкрепят БСП. Тя припомни отново, че всеки един глас е от значение за крайния резултат.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *