1421opy

Ученици от СУ”Любен Каравелов” – Несебър с приятни емоции на о.Тасос

Ехо от лятото

 

 

Трето поредно незабравимо лято, изпълнено с много емоции изживяха 25 ученика от СУ”Любен Каравелов” – Несебър в Международния приключенски детски лагер Pitsas Camp на приказния о.Тасос. Разположен сред вечнозелени предимно борови и маслинови гори и в близост до брега на Бяло море лагерът предостави отлични условия за отдих и развлечения на несебърската група, ръководена от Наталия Антонова и Пенка Ганчева.

Лагерното ежедневие беше изпълнено с разнообразни занимания като: спортни игри ( футбол,баскетбол,ханбал,волейбол,тенис на маса,стрелба с лък, конна езда,шах и др.), водни занимания в басейн и на плажа, гмуркане с професионален водолаз, зумба и др.

По време на лагера бяха организирани екскурзии до столицата Лименас,където несебърските ученици се запознаха подробно с историята на острова и до манастира „Св.Пантелеймон”.

Незвисимо, че основният език за комуникация в   Международния приключенски детски лагер Pitsas Camp e английският  всички пребивавали там са категорични, че са усвоили до съвършенство езикът на приятелството, намерили са нови запознанства, запазили са незабравими спомени, запечатани на снимки и клипове. Голяма е вероятността по-големите ученици от несебърската група през следващото лято да бъдат поканени като доброволци в лагера.

Мара МОМЧИЛОВА

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *