kak-da-izberem-podhodyashite-obuvki-suveti-za-nego-i-neya(1)

Как да изберем подходящите обувки? Съвети за него и нея

В шкафа за обувки е препоръчително да има място за различни модели. Те може да варират от пантофи за вкъщи до ексцентрични боти или ботуши. Винаги, когато ги избирате, ръководете се от тяхното качество и усещането за комфорт. В противен случай рискувате да се снабдите с цяла планина от неподходящи обувки.

chetiri-otpravni-tochki-kogato-tursim-naj-podhodyashite-obuvki-za-nego-i-neya(7)Да открием най-удобните обувки за нашите крака

Преди да формулираме що е то подходящи обувки, нека да подчертаем дебело, че трябва да сте безкомпромисни към техния комфорт. Мислете за здравето на краката си, тъй като носенето на неудобни обувки в един момент ще ви се отрази. Неизбежно е. Според специалисти изборът на неподходящи обувки води до протриване на кожата, мехури, мазоли и деформации, както и проблеми с ноктите. Не е изключено да нараните и глезените си.

Четири отправни точки, когато търсим най-подходящите обувки за него и нея

При покупка на обувки следвайте принципа – обувките трябва да се адаптират към крака ми, а не обратното. Той обяснява защо в последно време много хора се ориентират към носенето на кецове. Когато разгледате разнообразие от модели – https://answear.bg/m/converse/tya/obuvki/ketsove, ще се уверите, че те в пълна степен отговарят на този принцип. Качествените модели не стягат, не деформират и не нараняват ходилата. Когато избирате обувки, съобразете се и с материала, от който са изработени. Ортопедите подчертават, че синтетичните материали не позволяват на кожата да диша. Това не ги прави подходящи за всякакви случаи. Ако искате да осигурите оптимална среда за краката си, изберете обувки от естествена кожа.

Друг важен фактор са видът на подметката и опората на петата. Ако прекарвате цял ден на крак, имате нужда от обувки с гъвкави подметки. Опората на петата е от значение, тъй като тя не позволява на краката да се изкривяват на една страна. Това ви осигурява стабилност и предпазва от травми.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *