11-5 (1)

Благой Габерски лекува в Несебър

Лечителят  отново е в Несебър
           

Благой Габерски е известен народен лечител от град Скопие, понастоящем български гражданин. След кратък престой в Македония отново е в Несебър…
Максим МОМЧИЛОВ                     

В 30-годишната си практика е помогнал на много хора чрез умението си да прилага физиакална терапия (възстановителен и лечебен масаж чрез наместване на прешлени и топене на шипове). Успешно лекува дискова херния, дископатия, коксартроза, остеопороза, плексит, ошипяване на врата (шипове), мигрена, лицеви парези, лумбаго, болки в кръста, гърба, вратните прешлени,лакетните стави и китките, коленете,петите и глезените на краката,възстановяване след инсулт и инфаркт.

В много случаи той е последна надежда за болни, отписани от хуманната медицина. Притежава способността да поставя диагноза, установявайки я чрез пулса на конкретния човек. Благой Габерски твърди, че чрез тази диагностика може да се установи не само състоянието на организма като цяло,но и на отделни негови участъци.Той смята, че хората често се подлагат на операции като последно решение на медицината, без това да е необходимо.Операциите според него нарушават естествената защита на имунната система на организма, докато методите, които той използва,са щадящи,успешни и възстановителни.В зависимост от сложността на заболяването се определят и лечебните процедури.

Основното  изискване от страна на лечителя е да се спазва времето,в което е назначена следващата процедура.Изпитващият болка трябва да съдейства. Ненавременното явяване удължава и периода за лечение. Когато един нерв е притиснат, обяснява той, означава, че е болен и не функционира редовно и нормално.Чрез методите, които използва, нервът се освобождава и до 24 часа се възстановява.В този период се получават временни болки в зависимост от степента на възпалението. Болният има усещане за  затопляне с „мравучкане”.

Благой Габерски не смята,че е всесилен,независимо че е помогнал на хиляди хора.Според него най-лошо се получава,когато се изпусне моментът и травмата и болката се задълбочат.Домът му е посещаван от медици и кинезoтерапевти,желаещи да се научат да лекуват като него.Пред дома му в предградие на македонската столица се стичат страдащи хора от близо и далеч.Габерски няма нужда от реклама.При срещите си с хората,той им вдъхва доверие и увереност.Съветва ги как да опазят здравето си.

Разковничето при срещата с него е просто да му се доверите. Ако го направите, той със сигурност ще ви помогне. Именно тази негова загриженост,талантът, дарбата, която има, го правят уникален.При това няма значение дали си беден или богат- за него е важен само човекът.Той помага на човеците,защото му е отредено да го прави.Може да му се обадите на тел: 0899  066 818 .                                                                                                                    И както е казано в  Библията: ”… и понеже имаме дарби, които се развиват според дадената ни благодат,то ако имаме пророчество, нека пророкуваме съразмерно с вярата”.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *