655-402-policiia-patrulka

Автопроизшествия в Несебър

На 18.08.т.г. около 15.00 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за инцидент на територията на наказателен паркинг «Млечен бар» в Слънчев бряг – запад, при който служители на общинско звено за самоохрана при Община Несебър задържали видимо пиян водач на лек автомобил, причинил пътен инцидент с материални щети.

Установено е, че водач на лекия автомобил «Сеат Ароса», с пловдивска регистрация е 58 годишен криминално проявен мъж от Димитровград, за който е констатирано, че не притежава шофьорска книжка. Водачът е тестван за употреба на алкохол, като дрегера отчел – 2.52 промила.

Мъжът отказал да даде кръв за химичен анализ. 58 годишния водач е задържан със заповед за задържане за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

…………………………………………………………………………………………

На 21.08.т.г. около 02.55 ч. на несебърската улица «Хан Крум», лек автомобил «Шкода Октавия», с украинска регистрация, управляван от 30 годишен неправоспособен украински гражданин / тестван с дрегер, като пробата е 1.87 промила/, навлизайки в лентата за насрещно движение блъска правомерно движещия се л.а. «Пежо 307», с бургаска регистрация, управляван от 33 годишна жена от Несебър, която получила общи травматични наранявания, но е без опасност за живота / прегледана е в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение/.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *