bTV Novinite - Viktoriya i Yuksel (1)

bTV е най-независимата телевизия и е първи избор на зрителите

bTV е най-независимата телевизия и е първи избор на зрителите по време на важни политически събития

 

Това сочи проучване на агенция „Ноема“, проведено през юли

 

bTV е посочена като най-независимата телевизия и първи избор на зрителите по време на важни политически събития. Това сочи национално представително проучване на „Ноема”*, проведено през месец юли тази година, според което bTV дава и достъп до най-коректна, надеждна и обективна информация по време на важни политически събития.

 

На фона на икономическата криза след изолацията и многобройните протести в страната, 30.8% от всички хора на възраст 35-54 години посочиха bTV като телевизията, която оценяват като най-независима и безпристрастна от правителство и други политически влияния при отразяването на политически теми и събития (26,1% за Нова ТВ; 7,1 за БНТ).

 

Близо 40% от всички попитани в същата възрастова категория избират на първо място ефира на bTV, за да се информират по време на ключови политически събития, като избори (33.4% за Нова ТВ; 9.3% за БНТ1).

 

Според 37.6% от всички пълнолетни телевизията дава на аудиторията достъп до идеите на най-широк кръг представители на различните политически сили (30.7% за Нова ТВ, 7% за БНТ1).

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *