New Imageжеуишуш

Ученици от ПГ по туризъм „Иван Вазов” – Слънчев бряг с призови места

1111 copyfewefНа националното състезание по професии във Варна

Ученици от ПГ по туризъм „Иван Вазов” – Слънчев бряг с призови места в Регионалния кръг на Националното състезание по професии във Варна

 

Мара МОМЧИЛОВА

Традиционно силно участие регистрираха учениците от ПГТ “ Иван Вазов „- Сл.Бряг  в Националното състезание по професии – Регионален кръг. То се проведе в град Варна в края на месец март със съдействието на Министерството на образованието и науката, Регионалното упрвление на образованието – Варна и ПГ по туризъм „Проф. д-р  Асен Златаров” – Варна.

Учениците от Слънчев бряг показаха завидни знания и умения по време на надпреварата в различните категории и завоюваха куп челни места. Магдалена Георгиева  спечели 1-во място в категория „Най-добър млад сервитьор“.  Николай Господарски  зае 2-ро място в категория „Най-добър млад барман“, а Ирена Георгиева завърши на 3-то място в категория „Най-добър млад готвач“.

Директорът на ПГ по туризъм”Иван Вазов” инж. Славчо Станелов поздрави младите таланти и техните преподаватели Жана Белчева и Недялка Апостолова за отличните постижения и им пожела успешно представяне на 10-тата Национална кулинарна купа на България за 2017 г., която ще се проведе   от 20-22 април2017г. в Международен панаир Пловдив.

Print Friendly

Автор: Мара МОМЧИЛОВА


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *