768x432еш4ш4ш

КРИПТОГЕННАТА СЪЩНОСТ НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ

КРИПТОГЕННАТА СЪЩНОСТ НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ: PROGNOSIS PESSIMAЗА ОБЩЕСТВОТО

Photo.George 2006Д-р Георги Чалдъков

 

Тиранията се установява от твърде крайната  свобода,

която поражда твърде голямо и твърде жестоко робство.

Платон

Basta – стига с тези преводи от английски на български!Сега дилемата е кого ще подкрепят министрите и депутатите:Патриархът на България ИЛИ комисарите на Европа, Патриархът на България и другите религиозни общностиИЛИИстанбулската конвеция(ИК), криптиранас добри намерения за защита на децата и жените. Която всъщност легитимиране на сексуалния плурализъм на стратегията Gender mainstreaming, описана и в Обяснителния доклад на ИК, по-точно джендър конвенция.

– Бог и закон казват НЕ на джендър идеологията. Когато има грях, държавите рухват – подсети ги един известен адвокат.

– Политиците, които подкрепят ИК, ще им бъде забранено да влизат в църквите – каза един свещеник.

„Щом не вярваш на Бог, какъв политик си ти тогава?“ – перифраза от „Бесове“ на великият Достоевски.

Не бъркайте в душата на Бог и Природата, пропагандатори на джендър идеологията наЛГБТИ (лесбийки, гей, би-, транс- и интерсексуални), НПО, политически партии и други привърженици на антистереотипното общество!

Сексуалната ориентация на човека се определя от биологични фактори – гените на мама-и-татко, структурата на мозъка и ранното вътреутробно развитие. А не от късното постмодерното общество, което руши традиционните семейни, национални и християнски стереотипи. Тази  радикална сексуална свободае „път към моралния ад, който е покрит с добри намерения“.

И„настъпва една оргия на желанията“, за която ни предупреждаваше Умберто Еко.И Платон!Това е prognosis pessima(много лоша прогноза) за настоящето и бъдещето на съвременното общество – за Homosapiens biologicus не само в България!    Накратко, трети пол ИЛИ четвърто правителство? – изберете сам, господин министър-председател. Защото за силата на една държава са необхдими и обединение(на народа), и независимост(от Съвета на Европа).

.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *