bania-1

Дизайнерски идеи за ремоделиране на баня

 

 

Хората може да искат да ремоделират банята си по много причини. Една от причините може да е, ако планират продажба на жилището. Логично е, че добре изглеждащите вана, душ, мивка и шкафче за баня ще помогнат да се продаде къщата по-бързо и дори ще благоприятстват по-високата й цена. Други хора може просто да искат промяна на външния вид за банята си.

 

идеи-за-баня-с-вградено-осветление-1Взимането на душ е чудесно за освобождаване на напрежението и стреса, а потапянето във вана с ароматна пяна след дълъг работен ден е като сбъдната мечта, но какво се случва, когато самата баня не е добре проектирана и собствениците не се чувстат комфортно в нея? Значителна част от хората не обръщат внимание на това как е планирана банята, когато купуват къщи и живеят с тези дизайни през остатъка от живота си.

 

Някои от най-лесните неща, които могат да се направят, за да се актуализира вида на банята, са да се заменят старите мебели и аксесоари. Например, стария шкаф под мивката напоследък излиза от мода и мястото му се заема от мивката с тънка конзола. Етажерките и рафтчетата също вече не са актуални. Дизайнерите все повече залагат на модерни влагоустойчиви шкафове с колонки. Съществуват много различни видове шкафчета за баня, така че собствениците на жилища могат да избират най-подходящия за тях модел въз основа на въображението и вкуса.

 

Можете също така да се помисли за смяна на душа и ваната. Изключително популярни в наши дни са старомодните вакуумни вани. Самостоятелно стоящата вана с крачета, ще накара банята да изглежда луксозна. Друга силна тенденция напослекът е да се заменят плочките по стените на душа с модерни плочки с мозайка или 3D цифрова техника, както правят собствениците на все повече съвременни жилища. Подовите плочки могат да бъдат подменени с теракот или гранитогрес, които са трайни, имат антиплъзгащ ефект и са с модерна декорация.

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *