655-402-policiia-patrulka

Специализирана акция на РПУ-Несебър

За времето от 24.07.т.г. до 31.07.т.г. на територията, обслужвана от Районно управление – Несебър е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност в малките населени места, чрез прилагане на интегриран подход на работа, както и с оглед подобряване на безопасността на движението за недопускане на тежки ПТП вследствие управление на МПС след употреба на алкохол или др. упойващи вещества от страна на водачите им, чрез прилагане на «широкообхватния контрол», като са проверени общо 520 МПС и 1 390 лица.

Съставени са общо 283 акта, от които : 4 акта за шофиране на МПС след употреба на алкохол над 1,2 промила, 3 акта за шофиране на МПС след употреба на алкохол под 1,2 промила, 4 акта за шофиране от неправоспособни водачи, 9 акта за управление на МПС без сключена застраховка «Гражданска отговорност» и 114 акта за други нарушения на Закона за движение по пътищата.

За нарушения на Закона за българските лични документи са съставени 131 акта. Наложените глоби по фиш са 233.

………………………………………….

На 31.07.т.г. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 28 годишен руски турист, отседнал в Слънчев бряг за това, че предния ден около 20.15 ч. в Стария Несебър установил липсата на портфейла си, съдържащ четири банкови карти, лични документи и сумата от 500 лева. Работата по случая продължава.

………………………………………………….

На 31.07.т.г. около 08.30 ч. на пътната отсечка между с. Камчия и кръстовището, образувано с пътя за Ришкия проход, поради загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, блъскайки се във водосток, лек автомобил „Опел Корса”, със софийска регистрация, управляван от 75 годишния И.С. от с. Ахелой, общ. Поморие, който със счупени ребра, без опасност за живота, е настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас. Пострадала е и неговата спътничка и съпруга – К.С., 75 годишна от Несебър, която е настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас с фрактура на китката на лява ръка, без опасност за живота.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *