Tomislav Rusev i Niki Aleksandrov

  Футбол в „Без бутонки“.

  Със специални епизоди, посветени на Световното първенство по футбол в Русия, водещите на „Без бутонки“ Томислав Русев и Ники Александров ще изненадат спортните фенове през юни и юли. Във Vbox7.com журналистите ще коментират всички мачове в програмата на Мондиал 2018 с актуални анализи на случващото се на терена, а и извън него. Първият епизод, посветен на мач номер 1 в първенството между Русия и Саудитска Арабия, можете да гледате тук >>> https://bit.ly/2ymLw83

  Всеки ден феновете на футбола ще могат да гледат нов епизод с обобщение на събитията от Мондиала от предишния ден, както и информация за предстоящото. Освен самите футболни срещи, водещите ще обсъждат отборите, изненадите от терена, спорните съдийски решения, както и всички лафове. В редовните епизоди на „Без бутонки“, които ще излизат паралелно във Vbox7.com, Томислав Русев и Ники Александров ще продължат да следят всичко актуално и интересно от българския футбол.

  Неочаквани позиции, любопитни сравнения, сериозни твърдения и реплики от най-голямото събитие в света на футбола това лято – всичко това и още много в специалните епизоди на „Без бутонки“.

  Print Friendly

  Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *