FB Cover photo 1

  Зарадвай близък в чужбина с картичка от България

  guide_pic

  Нова кампания радва близките ни в чужбина. От днес, чрез сайта vurni.me всеки може да прати красива електронна картичка на приятел или роднина извън страната. Кампанията е на “Тук-Там” – организацията на българите с опит и образование в чужбина. Целта е от една страна да изненада приятно сънародниците ни зад граница, а от друга, да разкаже за най-новия им проект – Гид на новодошлия.

  Изпрати и върни

  Изпращането е напълно безплатно и достъпно за всички, а всеки посетил сайта, може да изтегли и електронния вариант на Гида. Освен приятен, жестът може да бъде и полезен, ако получателят планира връщане в България.

  Гид на новодошлия

  Гид на новодошлия е книжка с полезни статии, написани ясно и кратко. Те ще помогнат на всеки завръщащ се българин с въпросите му относно възстановяване на здравните осигуровки, преместване на багаж, намиране на работа и други предизвикателства, през които трябва да премине всеки, който е обратно в страната ни за постоянно.

  “Постарахме се да подберем най-ключовите теми, които вълнуват завръщащите се. Важно за нас беше книжката да е написана на разбираем език. Често тази информация се намира само в сложни административни документи и води до много обърквания. По други теми пък има твърде много информация, но част от нея е подвеждаща. Знаем, че връщането в България може да бъде много по-лесно.” – споделя Юлия Георгиева от Тук-Там.

  Изненадайте близките си

  Ако и вие имате близки в чужбина, изненадайте ги с този неочакван жест. Може би времето на пощенските картички е поотминало, но модерният им вариант носи също толкова приятна емоция, колкото и едно време.

  Картичката можете да изпратите от vurni.me, откъдето можете да свалите и Гид на новодошлия.

  Гидът има и печатно издание, подкрепено от Държавната агенция за българите в чужбина. В него са включени както ключови теми, така и развлекателно съдържание и идеи за прекарване на свободното време.

   

  Print Friendly

  Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *