768x432яаяяоо

И в Несебър иззеха автомобил и мотоциклет

На 24.08.т.г. около 03.00 ч. в несебърския квартал «Черно море – 3» служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка л.а. «Мазда 323», с бургаска регистрация, управляван от 22 годишен несебърлия, като установили, че същия шофира след употреба на наркотични вещества / канабис/. Водачът отказал да даде кръв и урина за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа, а автомобила е иззет. Работата по случая продължава.

==================================

На 24.08.т.г. около 09.20 ч. до бензиностанция «Петрол» в Слънчев бряг служители от Районно управление – Несебър забелязали водач на мотоциклет «Ямаха Т-Макс», с врачанска регистрация, който криволичел по пътя. Чрез подаване на звуков и светлинен сигнал, служителите опитали да спрат посочения водач, но същият не се съобразил с полицейските разпореждания, рязко увеличил скоростта си на движение и започнал да изпреварва хаотично движещите се пред него МПС, застрашавайки живота и здравето на участниците в трафика.

Служителите спрели мотоциклета в района на паркинга на бившата дискотека «Гранд», като установили водачът му – това е 44 годишен пловдивчанин. Същият бил видимо неадекватен и се държал превъзбудено. Водачът е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като втората проба била положителна за употреба на кокаин.

Пловдивчанинът отказал да даде кръв и урина за химичен анализ. Задържан е със заповед за срок до 24 часа, а мотоциклета е иззет. Работата по случая продължава.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *