umbal(1)

Дрога превърна млад мъж в неадекватен канибал

На 22.07.т.г. около 20.00 ч. в Първо Районно управление – Бургас е получено съобщение за нанесени материални щети / счупени прзорци на входните врати/ на църковен храм «Св.Св. Кирил и Методий» от мъж в неадекватно състояние с наранявания по себе си, седящ до сградата – установено е, че това е 24 годишен словашки гражданин – представител на туристическа фирма, пристигнал в България на 20.06.т.г. и отседнал в Слънчев бряг.

Същият бил с наранявания по ръцете, в областта на китките и силна кръвозагуба. Откаран е в УМБАЛ – Бургас  за преглед и обработване на нараняванията, но там буйствали и се държал неадекватно и агресивно. Отказал е да бъде прегледан и раните зашити. Въпреки това е превързан и раните му обработени, след което е задържан за срок до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство. На 24.07.т.г. около 01.05 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от рецепцията на хотел «Нимфа Русалка» за това, че 24 годишния словак си порязал ръката и е с обилно кръвотечение.

Констатирано е, проявявал агресия спрямо себе си, самонаранявайки се, чрез захапване на ръката си със зъби. Отведен е в УМБАЛ – Бургас, където е настанен за лечение.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *