NL_22.031

„Подари усмивка на абитуриент“

 

Забързани в динамичното ни ежедневие не забелязваме, че празниците идват и си отиват, но за всеки от нас остава един незабравим спомен , празникът  свързан с раздялата с училище . Всеки випуск  си има свои мечти, свои стремежи, но балът за девойките и младежите е онова очарование, което никога не се забравя.

През 2017г. екипът на Сдружение „УСМИВКА“ организира за трета поредна година  кампания  под надслов „ Подари усмивка на абитуриент“ . Целта на кампанията е да се  набират  официални тоалети, аксесоари, парфюми, обувки, дрехи,  за момичета и момчета.  Вместо да събират прах, да ти пречат  в гардероба или да мухлясат , може да им вдъхнеш втори  живот като ги дадеш на някой, който ще си създаде спомени с тях. Винаги ще се намери някой с твоите размери, а и с малко корекции винаги може да се вместиш в нечии други дрехи, които ще бъдат предоставени на младежи и девойки от социално слаби семейства и защитени жилища в Бургас.

Ако желаете да дарите официалния си тоалет, който вече не ползвате или пари на дете в нужда на което му предстои подобен незабравим момент, сега е момента, а й  мястото, където можете да станете съпричастни към младежи в нужда:

Гр. Бургас     ул. „ Янко Комитов “ 4   за   Сдружение“УСМИВКА“ 

Нека с общи усилия подарим един незабравим миг на напълно непознат!

Дарения ще се събират всеки ден от  понеделник  до  петък  от 8.00 часа  до 17 ч  на ул. „Янко Комитов “ 4 гр. Бургас  от  01.05 2017г. до 20.05.2017г.  Който няма свободно време денем, винаги може да ни пише  на сайта на Сдружение „УСМИВКА“www.ngousmivka.org на Фейсбук страницата ни  , или  да си уреди среща с нас като ни се обади на телефон0887 395 403: 0886 120 183 . Важното е за бала да има тоалет за всеки абитуриент в нужда.  Освен дрехи ще  са ни нужни официални мъжки и дамски  обувки и дамски бижута, парфюми, чанти .  Всичко събрано ще бъде дарено на зрелостниците на официална церемония преди старта на абитуриентските балове. Ако искате да подкрепите финансово дете можете да го сторите на банковата  сметка на Сдружението:

за кампанията :

„Подари усмивка на абитуриент“

Сдружение „Усмивка“ – Райфайзенбанк

Банкова сметка: BG23RZBB91551007918704

Ръце, които даряват не остават никога празни.

Екипът на Сдружение „УСМИВКА“ е уверен, че с общи усилия ще направи много деца щастливи, защото добродарието не е кауза, то е нещото, което всеки от нас носи в сърцето си, само трябва да намерим място и хора на които да го покажем!

Очаква ме Ви приятели!

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *