Депутатите от БСП поискаха оставката на колегата си от Обединени патриоти (ОП) Валентин Касабов. Вчера станахме свидетели на поредния срамен епизод от парламентарната ни история, заяви Антон Кутев от трибуната на Народното събрание. Вместо с проблемите на бедността, депутатите се занимавали с политическата несъстоятелност, по думите му.

Патриотите остро парират "истеричните домогвания" на ДПС

Патриотите остро парират „истеричните домогвания“ на ДПС

Заплаха за държавата било връщането на ДПС във властта

Според Кутев, в изявлението на патриотите има неприкрита заплаха, а заплахата в политическите взаимоотношения е недопустима.

Червените не защитавали ДПС, обясни обаче Антон Кутев и разкритикува, че в изказването на Обединените патриоти имало нарушаване на човешки права.

Кутев иска от патриотите поне средно ниво на изказ, а не толкова ниско. Не става въпрос за кръчмарски запой, ядоса се Кутев.

Той попита кои ще са следващите, които ще бъдат мачкани от патриотите, тъй като това не е епизодична грешка, а тенденция в поведението на Обединените патриоти. Тази тенденция трябва да спре, категоричен бе Антон Кутев.

В ДПС си спомниха за Тодор Живков покрай патриотите

В ДПС си спомниха за Тодор Живков покрай патриотите

Депутатите напуснаха залата

Къде е границата, пита се социалистът – „това е тъмното дъно на парламентаризма.“

Заплахите от страна на депутати, детронирали демокрацията и държавността. Според него Валентин Касабов трябва да си подаде оставката като народен представител.