655-402-policiia-patrulka

Несебърски полицаи откриха откраднат автомобил

На 27.06.т.г. около 09.20 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 50 годишен мъж от Димитровград за това, че противозаконно е отнет лекия му автомобил «Ауди А 6», с хасковска регистрация, оставен с включен двигател пред банков клон в близост до комплекс «Виго» в Несебър.

В резултат на полицейските действия автомобилът е открит паркиран и заключен пред бл. 99 в несебърския комплекс «Черно море-2», а самоличността на извършителя на деянието – локализирана.

Констатирано е, че извършителя се придвижва с лек автомобил «Митцубиши Спейс Вагон», със софийска регистрация, който ден по-късно е спрян за проверка в района на Каблешково. В купето на автомобила са установени : 36 годишен криминално проявен и осъждан мъж от Нови Искър с 18 регистрации по чл. 346 и чл. 195 от НК, 48 годишен криминално проявен и осъждан софиянец с 22 регистрации по чл. 346 и чл. 195 от НК / извършител и на противозаконното отнемане на л.а. «Ауди А 6»/ и 49 годишна жена.

И тримата са задържани за срок от 24 часа, като са проведени множество процесуално-следствени действия и са назначени редица експертизи. В багажника на «Митцубишито» са открити вещи, откраднати от лекия автомобил «Ауди». С постановление на наблюдаващия прокурор от Несебърска районна прокуратура 48 годишния софиянец е привлечен, като обвиняем за престъпление по чл. 346, ал. 1 от НК и задържан под стража за срок от 48 часа.

Работата по случая продължава.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *