1 press

MILAN ACADEMY JUNIOR CAMP ОТНОВО  ИДВА В НЕСЕБЪР

 

Само след броени дни Milan Camp идва в Несебър, където следват две издания на лагерите – от 2-ри до 7-ми юли  и 10-тото юбилейно издание от 6-ти до 11-ти август. И двата лагера в Несебър, който домакинства проявата  за  втора поредна година,  ще се проведат на модерната база на ОФК Несебър под партонажа и с изключителното съдействие на  кмета на Община Несебър  Николай Димитров.

Кампът ще започне с церемония по случай откриването и раздаване на екипите, специално доставени за всеки един от участниците. Ще  присъстват специалните гости –  Ивайло Рачев – организатор на събитието, италианските треньори от Академията на AC Milan – Варио Перели, Дамиано Мороти, Лука Гориети, Катело Гарджуло, деца и родители.

След церемония по случай откриването ще се проведе и първата тренировка, която винаги е най-вълнуваща.

Всички деца ще се забавляват и ще научат нови техники във футбола от истински специалисти, но все пак голямата награда никак не остава на заден план.

Най-добрите ще получат уникалната възможност да заминат за Милано през 2020г., където ще се изправят срещу свои връстници от цял свят в ежегодния Milan Camp Day.

Milan Academy Junior Camp Bulgaria е част от глобалната инициатива на най-титулувания отбор през последните 50 години за развитие на деца таланти по целия свят.

В лагерите в България през 2018 година участие взеха над 260 деца, а през 2019 в общо трите издания, организаторите от Milan Academy Junior Camp Bulgaria   очакват повече от 300 деца от България и чужбина.

Повече информация и записвания за предстоящите кампове можете да намерите на официалния сайт на Milan Academy Junior Camp Bulgaria – www.milanacademyjuniorcamp.bg.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


    • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *