8

Общинският съвет в Несебър гласува делово и експедитивно

                                                                                                                         

 

Максим Момчилов

1 DSC09492 copy-1

    Общинският съвет в Несебър заседава за първи път в началото на Новата година.Заседанието бе открито от председателя на Общинския съвет  Румен Кулев, а на обичайното си място седна  кметът на община Несебър Николай Димитров.

Присъстваха  и тримата заместник-кметовете:  Виктор Борисов,Иван Гургов,Япаджиев и секретаря на общината Дочка Маринова, а също така и повечето кметове и кметски наместници от населените места на общината.

На настоящата сесия отсъстваха по извинителни причини общински съветници: Благой Филипов,Венелин Ташев,Върбан Кръстев, Златко Димитров, Костадин Нищелков и Петър Тодоров.

Нямаше реплики и дуплики, заседанието премина делово и експедитивно и за по-малко от час бяха приети първоначално 39 точки, а след това и още 10 точки, анблок в дневния ред.

 Председателят Румен Кулев акцентира пред общинските съветници, че особено важно е Несебър да избере нужните съдебни заседатели.Понастоящем, от общо 20 места, са заети едва 2, тъй като няма други желаещи.

Имаше и съществена точка за промяна в структурата на общинската администрация.С единодушно решение общинските съветници гласуваха длъжността „Кмет на кметство село Баня” да се промени в длъжността  „Кметски наместник на село Баня”.

След решението кметските наместници вече са общо четирима, на селата  Паницово, Приселци, Раковсково и Баня.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *