13064067_10206463255123483_440737916_o

Красимир Косев:ИЗБИРАТЕЛИ,СВЕРЕТЕ СИ ЧАСОВНИКА,ГЛАСУВАЙТЕ !

Броени часове преди старта на изборния ден ще се върнем към зимното часово време.

11223504_10153295916353834_2594663910583715999_n1-300x292Връщането към астрономическото часово време ще се извърши в 4.00 часа на 27 октомври, съобщава Българският институт по метрология.

Тогава часовниците се връщат с един час назад, а на практика 27 октомври ще е най-дългото денонощие за годината.

Обръщам се към всички граждани на РБългария,като кандидат за кмет на община Несебър и за общински съветник.

В най-дългото денонощие на годината,вие освен ГРАЖДАНИ сте и ИЗБИРАТЕЛИ!Това е висока чест за всички ,които осъзнават тази своя роля,която им се напомня по традиционни и нетрадиционни начини най-вече по един месец  през няколко години.
През останалото време вие ИЗБИРАТЕЛИТЕ сте само електорат,материал,жители и хора,които често са разочаровани и от държавната,и от общинската ,и от съдебната власт, а и от четвъртата власт-медиите.
По време на ПРЕДИЗБОРНИТЕ КАМПАНИИ се случват странни неща,които са само за този период.Кандидатите стават любезни,усмихнати ,достъпни,слизат от лъскавите си коли-стават неузнаваеми.
Вие,драги ИЗБИРАТЕЛИ ,виждате кандидати за депутати,кметове и общински съветници на билбордове,лъскави плакати,листовки в пощенските си кутии,а за бедните и нещастни медии е жътва за платени излъчвания и публикации….
Съмнявам се доколко това разточително харчене на пари влияе на мислещите избиратели,но дали всички са такива ?Нима действащи до сега депутати,кметове и общински съветници се нуждаят от тази натрапчива кампания,събрания ,банкети,екскурзии,рекламни материали,които биха били много по – полезни за нуждаещите се по време на досегашният мандат на тези кандидати.
Затова скъпи ИЗБИРАТЕЛИ,отворете широко очите си и си сверете точно часовника на 27 октомври!Не се предоверявайте на лустросани обещания,като на циганска сватба.
Замислете се-кои от тези кандидати за кметове и общински съветници познавате,какво знаете и сте чували за тях,срещали ли сте се с някой от тях,имат ли си те  понятие от местно самоуправление,ще бъдат ли такива през следващите четири години,каквито се представят пред вас  през този месец ?
Едва тогава идете и гласувайте!Запазете достойнството си като хора и ИЗБИРАТЕЛИ !
И не забравяйте:Купуването и продаването на гласове е престъпление !
Screenshot_6-2
С уважение и с увереност за разум и възможност за положителни промени във всички общини на България,
КРАСИМИР КОСЕВ-Кандидат за кмет на община Несебър и водач на листа за общински съветници
Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *