2 nesebar-litex-37 copy

Футбол:„Несебър” отново забуксува в дъното на класирането

                               

Несебър” и „Литекс” излъчиха ялово реми 0:0 във Втора лига. През първото полувреме гостите от Ловеч бяха по-добрият отбор и пропуснаха няколко изгодни ситуации.

На два пъти Кристиян Тафраджийски и веднъж Георги Иванов не успяха да се възползват от добри положения. В края на частта домакините се активизираха и понатиснаха съперника, но без да стигнат до чисто положение.

В началото на втората част „Несебър” доминираше. Още в началото домакините по чудо не поведоха.                                                                                                                                        Халил засече с глава центриране в наказателното поле, но вратарят по невероятен начин изби отиващата горния ляв ъгъл топка.                                                                          Тафраджийски пък остана сам срещу вратаря, но Здравков изби удара му в корнер. До края на мача гостите имаха още няколко добри положения, които обаче не успяха да реализират.

С яловото реми, и поредица от загуби и ремита, „Несебър” отново забуксува в дъното на класирането.Отборът е на 11 място с 9 т., а последният е с 5 точки.

На  6 октомври,събота, от 16 ч „Несебър” гостува на  „Пирин” –Благоевград.                                                            Максим МОМЧИЛОВ

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *