New Imagehhddgdrg

Футбол:„Несебър” завърши наравно във Враца с „Ботев” 2:2

                                                                                                                                                 Несебърските футболисти отбелязаха в последния момент втория гол за ремито с „Ботев”

До 20 мин. нямаше изстрел към двете врати. Играта се водеше между двете наказателни полета, като гостите владееха повече топката.

В 26 мин. врачани откриха резултата при първата си възможност. Тодор Чаворски шутира от 22 м., вратарят Тотев не успя да укроти топката и Иванов с добавка вкара за 1:0.

В 43 мин. най-после и гостите създадоха реална възможност за гол. След центриране на Костов от фаул, Мирчев с глава стреля опасно, но Яначков се справи със ситуацията.   В 47 мин. Пюскюлю разстресе напречната греда, засичайки с глава центриране от корнер. В 51 мин. Димов успя да реализира за 2:0, възползвайки се от доброто изпълнение на ъглов удар от страна на Петков.

В 53 мин. Мирчев се откъсна от защитата, но бе пресиран от Яначков на границата на пеналта и не успя да уцели вратата. От отсъдения фаул Костов стреля остро, а стражът на „Ботев” изби топката, като гостите пртендираха, че е направил това зад голлинията. Врачани отговориха със страхотна контраатака, при която Тотев изби два последователни удара на Цветанов и Иванов.

В 73 мин. Яначков пострада след сблъсък с Цачев и бе откаран с линейка в болницата. В 81 мин. „Несебър” се върна в мача, след като Димов с глава намали на 1:2, а в 90 мин. влезлият като резерва Карадайъ изравни за 2:2 след подаване от  Баев.

Във временното класиране на Втора професионална лига „Етър” води с 35 т., втори са „Септември” с 31 т., трети „Витоша”-27 т., а „Несебър” е на 7 място с 24 т.

В 17 кръг на 10 декември от 14 ч. „Ботев” –Гълъбово гостува  в Несебър.

                                                                Максим МОМЧИЛОВ                                                          „Несебър”: Борислав Тотев, Нуретин Пюскюлю /58- Ерай Карадайъ/, Диян Молдованов, Иван Стоянов, Николай Костов /к./, Симеон Баев, Галин Димов, Цветомир Цонков, Иван Цачев /71 -Джуниет Али/, Владислав Мирчев /89 -Николай Дамянов/ и Пламен Тенев.Гл.треньор: Николай Русев.

 

Print Friendly

Автор: Максим МОМЧИЛОВ


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *