1mart3

Състезание по футбол за IV клас в СУ”Любен Каравелов” – Несебър

Първо училищно състезание по футбол за IV клас в СУ”Любен Каравелов” – Несебър

 

         87Приключи първото училищно състезание по футбол за IV клас в СУ „Любен Каравелов” – Несебър. В него взеха участие отборите на IV а,б клас с преподавател по физическо възпитание и спорт Илиян Дуков и IV г,д  клас с преподавател Милчо Янчев.

Всички двубои преминаха изключително оспорвано и в спортсменски дух за радост на многобройните фенове. Малките футболисти показаха завидни умения при боравенето с топката. Те сътвориха истинско футболно шоу с ефектно разиграване и  много голове, показаха висок състезателен дух и воля за победа.

На финала се срещнаха отборите на IV д  и  IV б  клас. В редовното време те не можаха да излъчат победител. При резултат 3: 3 се стигна до изпълнение на дузпи, където по-точни се оказаха футболистите от IV д клас. Втори се класира отборът на IV б, трети – на IV г, четвърти – на IV a клас.

88Участниците в турнира бяха поздравени от директора на СУ”Любен Каравелов” – Несебър Тодорка Станелова. Тя връчи грамоти за активно участие и достойното представяне на младите футболни таланти и им пожела бъдещи успехи.

              Мара МОМЧИЛОВА

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *