5

Несебърски звезди печелят медали

 

 

20170422_222005С успешен дебют на международно състезание и медали на национален турнир започна състезателната дейност на несебърския младеж Самуил Лечев с новата му партньорка в спортните танци Иванджелина Манушкина. Самуил и Иванджелина са партньори от есента на 2016 година. И двамата са състезатели на Клуб по спортни танци „Бургас 1975” и имат много успехи и отлични постижения с предишните си партньори.

JPG_0018След активна подготовка и усилени тренировки, двойката направи успешен дебют на международен турнир в град Омск, Русия. Тази събота – 22.04., в Русе, Самуил и Иванджелина направиха първото си участие и на турнир от спортния календар на Българската федерация по спортни танци.

Те се завърнаха от състезанието с един златен и три сребърни медала, като в надпреварата за „Купа Русе” се състезаваха и с танцьори от по-голяма от тяхната възрастова група.

Под ръководството на своите треньори – Явор Вълчев, Добрина Паричкова и Андрей Тодоров, Самуил и Иванджелина усилено се подготвят за предстоящото Държавно първенство във Варна през май.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *