321239851_901462961027596_8385482313258201950_n(1)

Кметът на Свети Влас връчи грамоти за високи постижения на изявени спортисти

 

Кметът на Свети Влас връчи грамоти за високи спортни постижения на изявени спортисти, прославили курортния град на регионални, национални и международни спортни състезания.

 

„Благодарение на вашите усилия в залите, стадионите и по спортните терени, Свети Влас може само да се чувства горд с големите ви успехи. Продължавайте да давате най-доброто от себе си. Поздравявам вашите треньори и ръководители, които ви помагат по пътя към високите върхове на спорта. Пожелавам ви здраве и още по-успешна 2023 година“, каза на церемонията кметът.

 

Днес отличия за своя труд в областта на спорта получиха 42 деца от Свети Влас. Инициативата се провежда за първи път. Идеята е тя да стане традиционна в културния календар на кметството, за да се стимулират спортистите и да отдаде на тях и на треньорите им нужното уважение и признание за положените усилия през годината, добави Николов.

 

Отличия бяха връчени на футболисти, баскетболисти, гимнастички, каратисти, кикбоксьори, деца от школата по таекуондо. Всички са носители на призови места на състезания у нас и в чужбина. Освен грамоти Николов раздаде и пакети с коледни изкушения.

 

В края на церемонията спортистите запечатаха със снимка тържествения за тях момент. В залата бяха техни треньори, ръководители, родители.

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *