_10 (1)

КМЕТЪТ НА НЕСЕБЪР СЕ СРЕЩНА С ХАНДБАЛИСТИ

 

Кметът на община Несебър Николай Димитров се срещна с ръководството на Хандбален клуб “Петър Бабев” – Несебър, представено от председателя Цветан Стойков и капитана на отбора Николай Андреев.

1 PRESS (23)На срещата представителите на несебърския хандбален тим  връчиха на градоначалника купата на Б групата на Зона Тракия, спечелена от клуба за изминалия състезателен сезон и фланелката на капитана на отбора.

Клубът спечели Б групата в Зона Тракия след 4 победи, 1 равен и 1 загуба. Мъжката формация бе обявена официално за първенец, след като Българска федерация по хандбал взе решение временното класиране до онзи момента да е крайно.

На срещата несебърските хандбалисти споделиха своите планове за бъдещи участия в турнири и амбицията си да се включат в републиканската А група. Клубът продължава и участията си в профил момчета и момичета. Следващата цел е женският представителен отбор да се включи в Б групата.

През лятото предстои второто издание на турнира по плажен хандбал “Несебър Бийч Къп” и състезателите се надяват да зарадва всичките си фенове в града и региона със зрелищна игра.

ХК „Петър Бабев“ бе възстановен през 2018 година и още от началото успя да организира турнир по плажен хандбал, в който се класира на второ място. Тазгодишното издание на  “Несебър Бийч Къп” ще бъде с международно участие.

В разговора при срещата кметът изрази своята задоволство от възстановяването на клуба и пожела на състезателите здраве и много успехи.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *