5 MG_0368

Дарителски акт за „Атлетик”-Несебър

Дарителски акт за предстоящия турнир на фк „Атлетик”-Несебър

Максим МОМЧИЛОВ                                                                                                                                                       

      Във фк „Атлетик” родителите на деца от детските градини се събраха в базата на Градския стадион да приветстват  детските футболни школници, трениращи на възраст от 5,6 и 7 години, в предстоящия футболен турнир.

Събитието откри председателят на Общинския съвет Румен Кулев, който в приветствието си подчерта, че социалната политика е сред приоритетите в работата на местния парламент и общинската администрация и последователните действия в подобряване качеството на живот на хората са ежедневни.

5_038812Председателят Кулев, в присъствието на общинския съветник Красимир Мавров,  сподели още, че множеството спортни площадки и мини футболни игрища на територията на цялата община ще стимулират развитието на спортните навици от най-ранна детска възраст. Той сподели, че заниманията по футбол в детски заведения  са от 2014  г. и към тях проявяват интерес близо 80 деца.Турнирите са в истински спортен празник за събралите се родители и деца.

В залата на Градския стадион председателят Кулев връчи на децата футболната екипировка  с емблемата „Румен Кулев”.В изпълнение на дарителския акт  екипите се връчиха от съветника Красимир Мавров, други кандидати за съветници от листата на местна коалиция „Нова алтернатива”, председателят на фк”Атлетик”, дипломираният треньор по футбол Венцислав Гичев и треньора Павел Колев.

Председателят на клуба- сдружениe с нестопанска цел  фк„Атлетик” Венцислав Гичев – дипломиран треньор по футбол от Националната спортна академия,под чието ръководство тренират малчуганите с треньора Павел Колев,изказа своето удовлетворение и благодарност за изключителното съдействие и финансова подкрепа на общинския председател Румен Кулев.Както за конкретния дарителски акт,както и за логистичната подкрепа през целия период от 2014 г. насам.

На този етап клубът се финансира, освен от Община Несебър, и  от дарения необходими за екипировка и специално оборудване, но тренировъчният процес за различните възрастови групи в детските градини и в училище е подчинен на идеята за индивидуално развитие на всяко едно дете, занимаващо се в клуба, защото личността, играта и настроението са по-важни от резултата и класирането.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *