police

Бургаската полиция респектира хулигани

Във връзка с образувани бързо полицейско и досъдебно производства по отношение нанасянето на материални щети на полицейски автомобил „Опел Астра”, с бургаска регистрация, осъществено около 20.00 ч. на 30.04.т.г. на ул. „Тамара” в кв. „Победа” спрямо полицейски екип, отзовал се на сигнал за висока музика, идваща от озвучителни уредби, изнесени на пътното платно, е проведена специализирана полицейска операция с цел установяване и задържане на лица, съпричастни към извършеното престъпление – задържани са общо седем мъже на възраст между : 32 и 42 години, всички от кв. „Победа”.

Припомняме, че нанасянето на материалните щети последва полицейско разпореждане за прекратяване на силната музика, чрез съставянето на акт на живеещите в квартала, извадили на пътното платно озвучителни уредби, възпроизвеждащи високата музика. При излизането от квартала в посока Участък „Победа”, полицейския автомобил „Опел Астра” е замерван с различни предмети, като са нанесени побитости по купето на автомобила.

На следващия ден около 09.40 ч. във връзка със задържането на лица по образувано на 30.04.т.г. досъдебно производство са посетени адреси в кв. «Победа». При изтеглянето на служебните полицейски автомобили по ул. «Тамара» е забелязан младеж, държащ в ръка парче от тухла, който се опитал да я хвърли. Същият отправял закани и заплахи към полицаите, поради което е задържан и отведен в Първо Районно управление – Бургас – установено е, че това е : 21 годишния Р.М. от Бургас, срещу когото е образувано бързо полицейско производство.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *