Pomorie

И в Поморие подкрепят листата на Коалиция „БСП за България“

 

Продължават срещите с избиратели, които кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България“ провеждат в населените места във Втори многомандатен избирателен район – Бургас.

В Поморие бяха представени акценти от предизборната платформа на социалистите. Там с жители на морския град разговаряха водачът на листата инж. Петър Кънев и Тодор Байчев, който е на втора позиция. Те припомниха, че БСП е единствената партия, чийто представители не влязоха в съглашатения, не участваха в сглобки и устояха на всички изкушения на властта.

Инж. Кънев заяви, че сега е важно предприемането на спешни действия за първите сто дни на управлението, за да се овладее инфлацията.

Той припомни какви са социалните придобивки, които партията успя да осигури-безплатни детски градини, увеличаване на минималната работна заплата, на пенсиите, на майчинските, както и намаляване на данъците за работещите млади семейства.

Срещата продължи под формата на диалог. Присъстващите споделиха какви са техните очаквания към кандидатите за народни представители и коментираха конкретните проблеми, касаещи морския град. Те изразиха своята подкрепа към инж. Петър Кънев и листата на Коалиция „БСП за България“.

Кандидатите за депутати призоваха присъстващите да оценяват партиите по резултатите, които са постигнали през времето, а не по техните обещания и да заложат на тези от тах, коото са диалогични, на тези, които са доказали, че са стабилни и сигурни в своите действия.

Те призоваха хората към активност в изборния ден и за подкрепа с бюлетина номер 24, за да могат бъдещите предсатвители на социалистите в парламента да реализират политиките в подкрепа на хората, които БСП предлага. Представителите на „БСП за България“ изразиха увереност, че ще имат добър резултат на предстоящите избори.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *