lista PF (1)

Хора с ярки биографии влизат в листата на Коалиция „Патриотичен фронт“ в Бургас

 

Сред кандидатите за народни представители няма нито един партиен кадър

Представители на Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ, БДС-Радикали“ и БНДС „Целокупна България“ внесоха в РИК-Бургас листата с кандидатите си за народни представители за Бургаски избирателен район.

listaPF 1 (1)По-късно на пресконференция бяха представени и самите избраници на коалицията от Бургас.

Начело на листата е лидерът на НФСБ Валери Симеонов. В нея влизат и добре познати от предишните народни събрания и местния Общински съвет лица, както и нови хора с авторитетни и впечатляващи биографии. Ето кои са те: Христиан Митев, Радослав Петков, Антон Стоянов, Боян Дяков, Валери Ангелов, Ивайло Вагенщайн, Иван Кузманов, Денис Йовчев, Станислав Тодоров, Севдалина Пенева, Диана Фъртунова, д-р Даниела Радева, Ивайло Стаматов, Иван Стоянов, Георги Ваташки и Марияна Лефтерова.

Екипът, с който тръгваме на поредните парламентарни избори, е разнороден и съставен от хора с различни професии, но хора с биографии. Сред тях няма нито един партиен кадър, както е в листата на много от по-големите партии. С тези хора смятаме да отстояваме и защитаваме патриотизма в Народното събрание и да представляваме достойно Бургаска област, като съдействаме за развитието на региона“ – изтъкна лидерът на НФСБ и водач на листата Валери Симеонов.

Той подчерта, че коалицията влиза в предизборната надпревара със самочувствието на екип от хора, които добре познават работата на Народното събрание, както и възможностите на изпълнителната власт за реализиране на поставените цели и решаване на наболелите проблеми. А с досегашната си дейност на политическата сцена партиите, влизащи в състава на „Патриотичния фронт“, са доказали, че безкористно и всеотдайно работят за добруването на обикновените хора и на България.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *