29178792_2005315379498175_6294808572098487700_n

Да поговорим за Овните

 

В дните от 21 март до 20 април се раждат хора под зодиакалния знак Овен, затова днешният материал е посветен на първенеца в Зодиака. Ако имате в обкръжението си Овен добре е да знаете повече подробности за него, защото само чрез разбиране можете да приемете някого такъв, какъвто е.

Мъжът Овен е буен, огнен, благороден. Печели жените с красивата си външност, горещ темперамент и леко грубия, директен изказ. Труднодостъпен за много жени, той има високи изисквания за Своята жена. Трябва да е красива и умна, нежна и добра, отлична домакиня и перфектна любовница.С висок морал!Защото господин Овен мрази изневерите и никога няма да прости предателство.

Колкото и да обича, той ще скъса отношения с  невярната партньорка незабавно и завинаги.Мъжете Овни могат да бъдат прекрасни съпрузи, ако партньорките им съответстват духовно и физически, ако те се съобразяват с техните желания и потребности и им помагат да реализират идеите си.Между другото мъжът Овен е прекрасен съпруг.

Но неговата любима и телом, и духом трябва да се отдаде на него, да се съобразява на първо място с неговите желанияи потребности, да му помага, да го подкрепя. Да е мила и гальовна, но в обществото достойно седи до него.А той ще я защитава, защото е Негова.Овенът дели светът на „мой“ и „не мой“.

Мъжът Овен е самоуверен и успешен мениджър. Винаги влиза в положение, държи на хората в екипа си.Който работи упорито получава поощрение и заслужена почивка.Но на мързеливците не прощава.Когато усети, че някой не работи и си изкарва прехраната на гърба на другите, хем си отнася гнева му, хем му реже от заплатата. Такъв е господин Овен-щедър, но и справедлив.

Понякога рутината в работата го натоварва, случва да се оттегчава… Често Овните, когато работата им омръзне се опитват да прехвърлят задачите на друг, което им създава много проблеми. Но това, което имат е преданост на работата, преданост на партньорите и воля за действие.Така мъжът Овен достига върхове в кариерата си и матриално благополучие.

Господин Овен много обича спорта.От дете тренира футбол, карате, после бокс…какво ли не.Като юноша  ходи да рита с приятели, всяка събота. С напредването на възрастта гледа различни състезания, пак с приятели.Действа му много зареждащо.Там на стадиона може да си вика и псува на воля…колко разтоварващо!Един истински Марсианец обожава спорта, състезанията, обича конкуренцията, бързите коли…Управител на Овен е Марс, който е извор на действие, активност, сила.

Жената Овен е самостоятелна, независима и пряма. Тя може да има всеки мъж, но не е хапка за всяка уста и не всеки мъж може да си я позволи. Тя е успешна, затова мъжът до нея трябва да е два пъти по-успешен; тя е силна – той трябва да е по-силен; тя е страстна – той трябва да е по-страстен. Всеки, който е до нея трябва да е на ясно, че е властна и трябва или доброволно да й се поддаде, или да се подготви за всекидневни изблици на гняв.

Жената Овен ще подчини само на мъж, който достойно я превъзхожда и ще направи това само по собствено желание. И ще бъде предана на онзи, който и позволява да бъде себе си и да не потиска кипящите й емоции и бурни страсти.

Госпожа Овен иска да води и да задава тон на ситуациите. Притежава дух на боец и не търпи загуби, което я прави отлична бизнесдама. Това са качества, които в днешни времена я изкачват скоростно по стълбата на успеха.

Проблемите в партньорството при тях се пораждат предимно от това, че не търпят чуждо мнение. В отношенията между двама е необходим диалог, а те са сколнни много често да водят монолог. И то по настойчив или агресивен начин. Затова, мили дами, бъдете по-меки!

Като майки Овните са жертвоготовни и всеотдайни, но повече от всичко желаят да направят от децата си самостоятелни и независими личности. Затова смело ще ги подкрепят в начинания, в които се изисква активност – ще ги запишат на спорт, компютри, чужди езици…с цел да могат да се реализират успешно в живота.

Но на техните деца често ще им липсва им мекотата на майчината прегръдка, нежната ласка и подкрепящата дума. Добре е да знаете, мили майки Овни, че не нужно да бъдеш винаги първи, за да бъдеш щастлив. Между впрочем тази фраза е доста добър съвет към всички Овни.

Автор: Валентина Радиева-Маренова

За изготвяне на личен хороскоп: vmarenova@gmail.comили на ФБ страницата: https://www.facebook.com/astrologyconsulthoroskop/

 

Снимка: VelislavaKovatcheva Photography

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *