Camera 14MP-9PC

Инж. Петър Кънев проведе работна среща в „ЛУКОЙЛ Нефтохим“ и в Равнец

 

 

Водачът на листата на коалиция „БСП за България“ за 2-ри МИР – Бургас и председател на Комисията по икономическа политика и туризъм към 44-тото Народно събрание инж. Петър Кънев проведе работна среща с председателя на управителния съвет на „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД Ильшат Шарафутдинов.

Срещата се състоя по покана на ръководството на компанията, тъй като инж. Петър Кънев е член на Обществения съвет на дружеството. Отчетени бяха данни за приключването на изминалата година и бяха обсъдени резултатите от работата.

 

„2020 – та бе една от най-тежките години за този огромен конгломерат на химическата индустрия“, коментира след края на срещата инж. Кънев.

 

„Добрата новина е, че в работна проектна фаза вече е реализирането на голяма нова инвестиция в рамките на около 600 милиона долара.

Проектът е свързан с производство на полиетилен и полипропилен, тъй като рафинерията разширява конгломерата от своите продукти. Обсъдени бяха и планове за бъдещото сътрудничество за разкриване на нови работни места в Бургаска област“, каза още водачът на листата на социалистите в Бургас .

……………………………………………………………..

Петър Кънев проведе среща и с кмета на село Равнец

20210312_132208 (1)

Водачът на листата на „БСП за България” за 2-ри МИР – Бургас Петър Кънев посети село Равнец, общ. Бургас и проведе среща с кмета Костадин Георгиев. По време на срещата се дискутираха редица въпроси по различни актуални теми.

Петър Кънев се запозна с наболелите проблеми на населеното място и възможностите за тяхното решаване. Засегната бе и темата за изграждането на нов парк за отдих в селото.

20210312_135437 (1)Кандидатът за народен представител разгледа и бившето летище в Равнец. На място бе коментирано, че не е редно то да тъне в разруха и че следва нещо да се предприеме по проблема, тъй като мястото е уникално като местоположение.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *