4(1274)

  Да помогнем на Краси от Поморие, не достигат 20 хиляди лева!

  krasi-pomorieМАЙКАТА НА КРАСИМИР , КАТЯ АРНАУДОВА , Е ДЪЛГОГОДИШЕН СЛУЖИТЕЛ НА ТУРИСТИЧЕСКИЯ КОМПЛЕКС „БАЛКАНТУРИСТ“ СЛЪНЧЕВ БРЯГ

   Община Поморие също изрази съпричастност и предоставя 1000 лева

  Семейството на Красимир Арнаудов благодари на всички физически и юридически лица, които се включиха в дарителската кампания за лечението на младия мъж в Турция. Пред нашата медия те споделиха, че събраните средства до момента са 14 хиляди лева и недостигат около 20 хиляди лева.

  По предложение на общинския съветник на Поморие Никодим Стоянов на последното заседание на общинския съвет бе взето с единодушие решението Община Поморие да предостави безвъзмездно на Краси 1000 лева.

  Красимир Арнаудов е на 35 години и страда от тежко неврологично заболяване, заради което не знае какво е да ходиш самостоятелно – без да залиташ и падаш. С всеки изминал ден състоянието му се влошава, а крайниците му отслабват.

  Сега, след толкова години опити на лечение и водене на непълноценен начин на живот, пред него се отваря възможност да разбере какво е да се изправиш и да ХОДИШ. 

  Краси е одобрен за четиримесечен курс на лечение със стволови клетки и рехабилитация в турската Liv Hospital. Шансовете за успех, според медиците и лично на проф. д-р Ердал Карайоз, ръководител на отделението по регенеративна медицина към лечебното заведение, са много големи.

  Личните средства на семейството са достатъчни за първите две процедури, като сумата която недостига за пълният курс на лечение е 19 000 $.

  Всеки, който има възможност и желание да помогне на Краси, може да го направи на следната дарителска сметка:

  IBAN: BG03 UNCR 7000 1523 032906
  BIC: UNCRBGSF

  Print Friendly

  Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *