MG-rukovodstvo-

Благотворителен коледен бал събра 5 500 лв

Благотворителен коледен бал събра 5 500 лв за образователния процес на децата

 

Младежка кауза обеднии хора с добри сърца  

MG-final-2018Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ организира за VIII-ма поредна година в Бургас Благотворителен коледен бал „Всички сме едно семейство“. Благотворителното събитие е под патронажа на Областния Управител на Област Бургас и с партньорството на Български Червен Кръст – Бургас.

В препълнената зала традиционното събитие обедини различни бизнес партньори, общественици, депутати, общински съветници, държавни администрации, младежи и симпатизанти на идеята.

Тази година младежката кауза събра 5 500 лв за създаване на устойчиви знания и навици за оказване на първа помощ на ученици. Събраните средства бяха предоставени на Български Червен Кръст – Бургас за оборудване на кабинети по Първа долекарска помощ.

MG-01Областният управител на Област Бургас г-н Вълчо Чолаков официално връчи благодарствена грамота на националния лидер Тодор Йосифов.

„Каузата, която ни е събрала – всички да бъдем едно семейство, е каузата, която ще ни обедини в името на децата и бъдещето, да подаваме ръка, за да правим света по-добър. Тя за осма поредна година събира всички нас, всички хора с добри сърца, всички, които искат да помагат. Именно това е, което създаде „Младежки глас” преди тези дълги години – чувството да даваш от себе си, да даваш на останалите, очаквайки единствено да направиш нещо добро”  каза Тодор Йосифов, национален лидер на Национално Сдружение „Младежки Глас”.

Благотворителната вечер започна с фолклорно изпълнение на талантливите деца Валентин Вълев, Христо Енчев, Радостин Стоянов и Николай Иванов от СУ „Добри Чинтулов” – Бургас, с ръководител Георги Миронски. В програма участваха талантите Йордан Радев и Евелина Караманова от Танцово студио „ДЕНС ПАРАДАЙС”, с треньори Цвета Атанасова и Иван Карастоянов. Ангелските гласове на Веселина Дамова и Игнат Христов от Вокално студио „Сезони”, с ръководител Кина Христова радваха гостите на събитието.

В благотворителното събитие беше включен търг на 3 предмета: статуетка на доброто Ангел и два прекрасни ръчно изработени шала от Бутик „LABARUM”. Към общата сума се добавиха средствата по време на коледния базар и късметчета за всеки гост. Събраната сума от входа и от цялата вечер се използва на 100% за каузата.

Вълнуващото събитие премина под вещото ръководство на прекрасните водещи Стиляна Атанасова и Йордан Бъчваров. Младежката кауза не би била постигната без техния професионализъм и очарование по време на събитието.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *