Noviyat Parlament KV (1)

Платформите на bTV стават арена на предизборните битки за „Новият парламент“

 

 

Под мотото „Силата е в твоя глас“ публицистичните предавания в ТВ и радио ефира и сайтът btvnovinite.bg проследяват политическата надпревара в условията на пандемия

 

Обикновено Народно събрание в една необикновена обстановка – пред този избор ще бъде изправена България на 4 април. По традиция, месец преди датата на вота стартира и предизборният маратон в ефира на bTV, bTV Radio и онлайн на сайта и мобилното приложение на bTV Новините.

 

Дебатите в „Тази сутрин“ стартират още този петък (5 март), като водещ на студиото ще е Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV. Всеки понеделник, сряда и четвъртък той ще застава очи в очи с лидерите на партии – в и извън парламента, които ще представят своите позиции и платформи. Зрителите ще станат свидетели на дискусии в коректен тон, но и на сблъсък на различни гледни точки, идеи и стратегии по основните приоритети за България.

С предизборните участия в актуалните си предавания bTV традиционно дава възможност на всички пред екраните да направят информиран избор за предстоящите парламентарни избори 2021.

 

През март предизборните разговори ще са на фокус и в предаванията „Лице в лице” с Цветанка Ризова, „120 минути“ със Светослав Иванов и Мария Цънцарова и „Тази събота и неделя“ с Жени Марчева, както и в ефира на bTV Radio, в рамките авторското предаване „Важното казано на глас“ с Лили Ангелова и Тереза Захариева.

 

По време на цялата предизборна кампания платформата на bTV „Аз, Репортерът” ще събира сигнали за нередности и любопитни факти, които ще бъдат проверявани от журналистическия екип на bTV. Непрекъснат достъп до актуална информация потребителите ще получават и чрез Facebook и Instagram профилите на bTV Новините.

 

Силната публицистика и ключовите за кампанията дебати във всички платформи на bTV традиционно печелят доверието на зрителите като им помагат да се ориентират в океана от информация за политическите формации и кандидатите за народни представители.

През 2020 bTV бе посочена като най-независимата телевизия и първи избор на зрителите по време на важни политически събития, в национално представително проучване на „Ноема”, проведено сред 1,000 респонденти на възраст 15-70 г.

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *