Nasstimir Ananiev

Настимир Ананиев: България трябва да подкрепи Румен Радев

 

 

Аз съм протестирал над 200 дена срещу модел на ГЕРБ и ДПС и в подкрепа на Румен Радев. Тази неделя пак ще подкрепя президента!

 

„Държавата е един организъм, а в момента има затлачване – това затлачване е прокуратурата. Там се спира всичко и не се случва нищо. Кирил Петков и Асен Василев показаха много нередности. Хората очакват, че когато някой изнася милиони в сакове, той да понесе отговорност. Специализираната прокуратура трябва да се махне, това звено е ненужно“ заяви Настимир Ананиев в свое участие в сутрешния блок на телевизия България ОН ЕЪР.

„Изборите не са свършили! Тази неделя България трябва да подкрепи Румен Радев, а не кандидата на ГЕРБ и ДПС. Аз съм протестирал над 200 дена срещу модел на ГЕРБ и ДПС и в подкрепа на Румен Радев. Тази неделя пак ще подкрепя президента!“ призова Ананиев.

„Тук имаме битка на модели и кой какво олицетворява. Радев олицетворява протестите. Кандидатът на ГЕРБ и ДПС олицетворява модела, срещу който протестираха 70% от българите“ допълни мандатоносителя на Продължаваме Промяната

Запитан относно ниската избирателна активност той коментира, че Бойко Рашков си е свършил добре работата, като е ограничил поне на половина контролираният и купеният вот, който в България е около 500 хил. Гласове.

„Преговорите се движат много прозрачно за всички. Когато има среща, излиза се на брифинг и се съобщава, че се върви в посока на съставяне на редовен. България се намира в икономическа, здравна и политическа криза. Служебният кабинет е с вързани ръце, защото няма работещ парламент. Ключово е да има работещ парламент и редовен кабинет“допълни Ананиев.

„Ще се обединим около общи политики и ще търсим общото кратно, но ще го направим прозрачно пред гражданите и с детайлно споразумение за работата, която ще свършим.“ заяви представителят на Волт.

„Искаме да върнем доверието в правенето на политика. Политик, парламент, народен представител е мръсна дума в България. Ние ще работим да върнем това доверие от гражданите и да правим политика по нов начин.“ завърши Настимир Ананиев.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


    One thought on “Настимир Ананиев: България трябва да подкрепи Румен Радев

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *