Bylgarovo(2)

Кандидати за народни представители от Коалиция „БСП за България“ за 2-ри МИР – Бургас посетиха Българово

Кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България“ за 2-ри МИР – Бургас Станимир Баев, Стойко Танков и Паруш Парушев, придружени от общинския председател на БСП в Бургас Живко Господинов, се срещнаха с жители на Българово.

Симпатизанти и активисти ги посрещнаха, за да обсъдят заедно проблемите на населеното място и да формират позиция по отношение на това какви решения могат да се търсят, за бъдат намерени отговори на важни за всички въпроси.

Жителите на града споделиха грижите си във връзка с лошата инфраструктура на Българово и напомниха, че вече тридесет години им се обещава, че проблемите с канализацията в града ще бъдат разрешени.

Засегнати бяха теми, свързани със социалната политика и бяха направени предложения за това, какво е нужно да се направи в насока по-добър живот за младите семейства, за младежите и за възрастните хора.

Кандидатите за депутати на социалистите отново коментираха и какви са най-спешните мерки, които БСП смята да предприеме през първите сто дни на управлението.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *